camere copii si tineret

Inapoi

Camere copii

Mobilier pentru copii si tineret, variante pentru fete sau baieti , moderne , pentru unul sau mai multi copii.

Functionalitate

Camerele de copii si tineret sunt gandite astfel incat sapatiul disponibil sa fie cat mai bine folosit, urmarim ca lumina naturala sa cada cum trebuie in zona biroului , zonele sa nu prezinte pericole ascunse etc...

Spatii

Functie de varsta copilului puteti opta pentru o varianta cu mai multe locuri pentru jucarii sau in cazul scolarilor puteti alege o camera cu o biblioteca incorporata.

Majoritatea camerelor de copii si tineret  contin vaste spatii pentru organizarea garderobei.Functie de varsta puteti opta pentru mai multe spatii destinate hainelor pe umerase sau pentru diferite accesorii.

Culori

Gama de finisaje disponibile este varianta, in cele mai multe cazuri camerele de copii sunt facute pe o baza din pal melaminat cu eventuale accesorii metalice de ramforsare si fronturi din MDF vopsit.Mdf-ul vopsit se poate face aproape in orice nuanta , pentru camerele de fete se recomanda culori mai calde gen roz , nuante de violet , alb, diverse cremuri , galben, pentru camerele de baieti diverse nuante de rosu sau derivate gen orange ori nuante mai reci gen albastru si verde.Orice combinatie de culori poate fi potrivita , noi incurajam clientii sa isi personalizeze cat mai mult mobilierul.

FINISAJE

  • *MDF VOPSIT
  • *PAL MELAMINAT
  • *Polyglass
  • *MDF Laminat

magazin online

http://www.mobilalacomandaiasi.ro/camere_copii