Dressing

Inapoi

Mobilier dressing

Dressing-urile pot fi de mai multe tipuri , stand alone (cunoscutul sifonier) care este un dulap cu ambele laterale vizibile , de nisa cand lateralele sunt acoperite de pereti sau chiar peretii sunt laterale pentru un sistem de culisare si de tip walk-on-closet ( camera special destinata hainelor si incaltarilor).

Culisant sau batant ?

Usile pot fi de mai multe tipuri , usi batante (usile clasice cu balamale ), culisante aplicat , cu sistemul de culisare pe exteriorul dulapului, culisant incadreat , cu sistemele de culisare in interiorul dulapului sau in cazul niselor aplicat pe tavan si pardoseala, culisant tip fluture , cu usi care se strang pe partile laterale.

Tipuri de materiale

Mai ales in cazul sistemelor de usi culisante se pot face diverse combinatii intre materiale , functie de design si de profilele de imbinare, astfel putem  avea combinatii de mdf lucios sau mat cu sticla vopsita sau sablata , sau pal melaminat si sticla vopsita sau sablata.

Accesorii

Gama de accesorii pentru dressing e variata , de la suportii banali pentru umerase la cei rabatabili ,de la diferiti suporti pentru pantaloni la sertare speciale pentru ceasuri sau diverse tipuri de cosuri.

Finisaje

  • MDF Vopsit
  • MDF Laminat
  • Pal melaminat
  • Furnir natur

magazin online

http://www.mobilalacomandaiasi.ro