Mobila baie

Inapoi

Design

In cazul bailor mai generoase se poate opta pentru o mobila de baie mai deosebita, mai ampla , cu spatii pentru depozitare mai mari, desigur caracteristica principala a baii este data  de numarul de utilizatori si de destinatia acesteia , in cazul unei bai alaturata unui dormitor matrimonial acesta poate contine doua lavoare , zone special destinate unuia din soti.

Lavoar

Lavoarul este punctul din care pleaca proiectarea mobilei de baie.Gama este foarte varianta , de la cele incorporabile in blat , la cele composit sau din granit care vin cu tot cu blat , la cele cu forme mai deosebite.

Rezistenta

Avand in vedere ca baia este o zona cu risc de inundatie si cu un grad foarte mare de umezeala se recoamnda ca mobilierul sa fie facut din mdf vopsit cu strat de izolator suplimentar.Daca nu persista apa direct pe mobilier rezista in bai si mdf laminat cat si pal-ul melaminat.

Culori

Baia este zona in care poti experimenta cam orice culoare, functie si de faianta si gresia aleasa se pot incerca diferite culori, de la alb simplu lucios la nuante rosu aprins sau orange sau chiar negru lucios.

Finisaje

  • MDF vopsit
  • MDF laminat
  • PAL melaminat
  • Furnir natur

magazin online

http://www.mobilalacomandaiasi.ro